Helmikuun terveiset

Helmikuun terveiset

Helmikuun terveiset


Vuosi 2021 on jo hyvässä vauhdissa ja taakse on jäänyt erikoinen, paljon oppia antanut vuosi. Menneenä vuotena me, niin kuin monet muutkin, olimme uusien toimintatapojen opettelun edessä. Oli otettava hetki ja mietittävä miten tästä eteenpäin - miten poikkeusolot vaikuttavat meidän yrityksemme toimintaan? Haasteista huolimatta me Alenilla selvisimme hyvin ja katseet on nyt käännetty tähän vuoteen.

Jotta menestymme, meidän on kehitettävä toimintatapojamme ja jalostettava niitä tehokkaiksi ja asiakkaitamme koko ajan paremmin palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tällä tiellä olemme. Me haluamme solmia asiakkaidemme kanssa hyviä, pitkäaikaisia ja luottamuksellisia kumppanuuksia.

Työmarkkinat ovat tällä hetkellä monien haasteiden edessä. Osalla yrityksistä mennyt vuosi oli menestyksekäs, kun taas osa on joutunut tiukan paikan eteen lomautusten ja irtisanomisten ollessa välttämättömiä toimenpiteitä. Jopa entistä korostuneemmin hyvällä työvoimalla ja hyvillä rekrytoinneilla on iso rooli yrityksen menestyksessä. Tässä kohtaa me olemme valmiina käärimään hihat ja auttamaan kaikissa henkilöstötarpeisiin liittyvissä asioissa - on kyse sitten rekrytoinneista, suorahauista tai henkilöstövuokrauksesta.

Työntekijämarkkinoilla on eletty, ja eletään edelleen, monien muutosten aikaa. Etätyöskentely, lomautukset ja irtisanomiset ovat muuttaneet monien arkea. Yritykset ovat olleet varovaisia rekrytoinneissa, kun tulevaisuus on näyttäytynyt kysymysmerkkinä. Paljon on kuitenkin yrityksiä, jotka ovat selvinneet hyvin ja etenkin vuoden vaihduttua mahdollisuudet katsoa tulevaan ovat jo paremmat.

Nyt on siis hyvä aika miettiä miten tänä vuonna päästään tavoitteisiin. Millainen työntekijä on yrityksen kannalta tärkeä? Mitä osaamista tarvitaan ja millä yritys menestyy?  

Me yhdistämme yrityksen tarpeet ja työntekijöiden osaamisen. Meillä on loistava, ammattitaitoinen tiimi, jolta ei palveluhalukkuutta puutu. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen asiakkaidemme tarpeet huomioiden. 
 

Voimmeko siis olla avuksi?

 

Talvisin terveisin

Nina Koskinen
yrittäjä
Alen Consulting Oy

<< Palaa edelliselle sivulle

Jaa sivu somessa