Vuokratyön monet mahdollisuudet

Vuokratyön monet mahdollisuudet

Vuokratyön monet mahdollisuudet

On jälleen aika esitellä erään työntekijämme tarina siitä, kuinka vuokratyö avasi ovet vakituiseen työsuhteeseen! Veera Tanskanen aloitti työnsä kahvilatyöntekijänä pitkäaikaisen asiakkaamme Konditoria Marin palveluksessa kesällä 2020, ja hyvin sujuneen kesän jälkeen hänen työsuhdettaan jatkettiin syksyn tullen heidän omilla palkkalistoillaan. 

 

Veeran kokemuksia vuokratyöstä


Veera valmistui lukiosta vuonna 2019. Hän on hakemassa tulevana keväänä yliopistoon opiskelemaan, ja on viettänyt välivuottaan työskentelemällä ravintola-alalla ja opiskelemalla avoimessa yliopistossa. Työelämään Veera hyppäsi jo yläasteella erilaisten kesätöiden kautta, jolloin hän työskenteli mm. marjamyyjänä ja kaupan alalla. Meille Alen Consultingille Veera päätyi töihin löytäessään Duunitorista kiinnostavan oloisen ilmoituksen kahvilatyöntekijän paikasta. Hän lähetti meille työhakemuksen, sai kutsun työhaastatteluun ja tuli ilokseen valituksi tehtävään.

 

 

"Aloitin työni Konditoria Marissa kahvilatyöntekijänä vuokratyösuhteessa Alen Consulting Oy:n kautta kesäkuussa 2020, ja syksyn tullen minut vakinaistettiin Konditoria Marin omille palkkalistoille. Työpäiviini sisältyy paljon asiakaspalvelua ja muita kahvilan työtehtäviä. Pääsen kohtaamaan päivittäin erilaisia ihmisiä ja työskentelemään hyvässä porukassa, mikä on huippua!

Tämä oli ensimmäinen kokemukseni vuokratyöstä. Vuokratyösuhteen plussana näkisin työtarjonnan joustavuuden - vuokratyö sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hyvänä puolena on myös mahdollisuus työllistyä vakituisempaan työsuhteeseen, kuten minullekin kävi. Huonoja puolia en vuokratyössä kokenut, ja minut otettiin erittäin hyvin vastaan uudessa työyhteisössä. Konditoria Mariin on aina ilo mennä töihin, sillä työntekijät ovat kannustavia ja ilmapiiri on positiivinen. En voisi toivoa parempaa! 

Olin hyvin tyytyväinen Alen Consultingiin työantajana. Asiat hoituivat ajallaan ja yhteyshenkilöni oli aina puhelinsoiton päässä, jos jokin asia askarrutti. Arvosanaksi antaisin täyden kympin, ja voisin ehdottomasti suositella vuokratyötä myös tuttavilleni!" 

 

Konditoria Mari

 

Konditoria Mari on perinteikäs, jo vuodesta 1973 alkaen toiminut konditoria-kahvila, joka sijaitsee Tampereen Nekalassa. Nykyisin pääleipurina toimii Jussi Viherkoski, joka on leipuri jo viidennessä sukupolvessa. Konditoria Mari on tunnettu mm. herkullisista täytetyistä patongeistaan ja muista erikoisuuksistaan, kuten mustikka-vaniljamunkeistaan. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsin. Lounasaikaan Konditoria Marista saa myös suosittuja, leipälautaselta syötäviä salaatteja ja keittoja. Kannattaa ottaa seurantaan Konditoria Marin Instragram-tili, josta löydät päivittäin vaihtuvat vaihtoehdot!

Alen Consulting Oy on tehnyt yhteistyötä Konditoria Marin kanssa jo useiden vuosien ajan. Konditoria Mariin on työllistynyt kauttamme vuosien saatossa useita työntekijöitä niin kahvilan kuin leipomonkin puolelle, sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin tarpeisiin. 

 

Kiitos Veeralle kokemusten jakamisesta ja Konditoria Marille hyvästä yhteistyöstä! 
 

<< Palaa edelliselle sivulle

Jaa sivu somessa