Vuokratyöstä asiakasyrityksen kirjoille

Vuokratyöstä asiakasyrityksen kirjoille

Vuokratyöstä asiakasyrityksen kirjoille

Vuokratyösuhteet mielletään vielä nykypäivänäkin usein lyhytaikaisiksi, epäsäännöllisiksi keikkatöiksi. Vaikka keikkatyöt toki kuuluvatkin olennaisena osana vuokratyön luonteeseen, on nykyisin hyvin yleistä, että vuokratyön kautta työllistytään myös vakituisesti. Ovet pitkäaikaisiin työsuhteisiin voivat avautua vuokratyön kautta, sillä aina työllistymisen polku ei kulje samaa reittiä. Näin kävi Alen Consulting Oy:n pitkäaikaiselle työntekijälle, Mervi Parkkilalle

Mervi aloitti työnsä teknisenä sihteerinä Alenin pitkäaikaisen asiakkaan, Metlab Oy:n vuokratyöntekijänä vuonna 2015. Mervin vuokratyösuhde Metlabilla alkoi äitiysloman sijaisuudesta, ja nyt syksyllä ensimmäisestä työpäivästä tuli kuluneeksi jo 5 vuotta. Samalla kun iloitsimme Mervin pitkästä vuokratyösuhteesta ja hyvin tehdystä työstä, saimme iloita myös Metlabin uutisesta, jossa he ilmoittivat haluavansa jatkaa Mervin työsuhdetta omilla palkkalistoillaan. 

 

Nyt olisikin aika summata hieman mennyttä ja kysyä Mervin ajatuksia kuluneista vuosista Alen Consulting Oy:n palveluksessa. 

 

Mervi päätyi aikoinaan Alen Consulting Oy:lle töihin perinteisen hakuilmoituksen kautta. Hän kävi toimitusjohtajamme Nina Koskisen haastattelussa silloisella toimistollamme Klingendahlissa, jonka jälkeen eteni jatkohaastatteluun Metlabille. Mervillä oli kokemusta vuokratyösuhteista jo ennen Alenia, sillä hän oli aiemminkin työllistynyt pitkäaikaisesti vuokratyön kautta. 

Mervi on kokenut vuokratyösuhteen omien sanojensa mukaan erittäin toimivana ja hyvänä ratkaisuna. Hän on suositellut vuokratyötä myös monille tuttavilleen ja yrittänyt muuttaa siihen kohdistuvia yleisiä asenteita. 

 

 

Alen Consulting Oy on tehnyt onnistunutta yhteistyötä Metlabin kanssa useiden vuosien ajan tarjoten henkilöstöratkaisuja sekä rekrytointien että vuokratyön puitteissa.

Metlab Oy on sekä Suomessa, että kansainvälisesti palveleva rikkovan aineenkoetuksen laboratorio. Yritys auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla, että heidän tuotteensa täyttävät viimeisimmät standardit ja vaatimukset. Lue lisää: www.metlab.fi.

 

Koko Alenin poppoo kiittää lämpimästi Merviä kuluneista vuosista ja toivottaa onnea & menestystä jatkoon!

 

Kiitos myös Metlabille tähänastisesta, hyvästä yhteistyöstä. Tästä on hyvä jatkaa!

<< Palaa edelliselle sivulle

Jaa sivu somessa