Henkilöstövuokrauspalvelut

Henkilöstövuokrauspalvelut

Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta sekä yritykselle että työntekijälle. Yritykselle se on erinomainen, lähes riskitön ratkaisu ja soveltuu esimerkiksi ruuhkahuippuihin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin. Joustava ratkaisu se on myös silloin, kun liiketoiminnan kasvun jatkuminen on vaikeasti ennustettavaa. Henkilöstövuokrausta on mahdollista käyttää sekä lyhytaikaisiin että pidempiaikaisiin tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus on kasvanut ja muuttunut viimeisen kymmenen vuoden aikana vauhdilla. Samaan aikaan markkinoille on tullut huomattava määrä uusia toimijoita ja merkittävä määrä perinteisiä toimijoita on poistunut konsolidoitumisen myötä. Alan murroksesta johtuen yhteistyökumppanin valinta voikin olla haastavaa.

Tilaajavastuulaki edellyttää käyttäjäyrityksen tarkastamaan henkilöstöpalveluyrityksen toiminnan asianmukaisuuden, mutta sen jälkeen kumppanin valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota mm. seuraaviin asioihin: kumppanisi kyky ymmärtää yrityksesi toimialaa, liiketoimintaa ja tarpeita, kyky löytää osaajat tehokkaasti verkostoistaan tai rakentaa houkuttava rekrytointikampanja, ammattitaitoa ymmärtää toimialasi työehtosopimuksia ja muita käytänteitä sekä osaamista huolehtia yritykseesi vuokratun henkilöstön työsuhdeasioista työmotivaatiota tukevasti. Yhteistyönne on tiivistä koko palvelusuhteen ajan ja henkilöstöpalveluyrityksen toiminta heijastuu suoraan myös yrityksesi työnantajamielikuvaan – ei siis ole yhdentekevää kenen kanssa yhteistyötä teet. 

 

Alen henkilöstövuokrauskumppaninasi


Alen on tarjonnut henkilöstövuokrauspalveluita liki kymmenen vuoden ajan. Meillä on vahva kokemus henkilöstövuokrauksesta useille eri toimialoille ja työtehtäviin. Me vuokratyöntekijän työnantajana vastaamme työnantajan velvollisuuksista ja hoidamme rekrytointiprosessin yrityksen puolesta. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja Luotettava Kumppani -yritys. Seuraamme aktiivisesti henkilöstöpalvelualan kehitystä ja tuomme uudet käytännöt ketterästi osaksi palveluitamme. 

Tavoitteemme on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Haluamme ymmärtää syvällisesti yrityksesi liiketoimintaa ja henkilöstötarpeita.  Teemme läheistä yhteistyötä vuosittain tuhansien eri alojen osaajien kanssa, joka mahdollistaa monipuolisten osaajaverkostojen hyödyntämisen yrityksesi työntekijätarpeissa. Teemme näyttäviä ja monikanavaisia ilmoituskampanjoita ja hoidamme hakuprosessit laadukkaasti, nopeasti ja ketterästi. Yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa huolehdimme siitä, että vuokrahenkilöstömme viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi. Hoidamme työsuhteen velvoitteet asianmukaisesti ja aidosti kaikista osaajistamme välittäen. 

Yrityksesi voi rekrytoida vuokraosaajan suoraan palvelukseensa niin halutessaan. Yhteistyösopimuksen voimme räätälöidä yrityksesi tilanteen mukaan. 

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja henkilöstövuokrauspalveluistamme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Service isn't everything, it's the only thing

 

Jaa sivu somessa