Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi on julkisen rekrytointiviestinnän keinoin tapahtuvaa osaajien etsintää, löytämistä ja palkkaamista suoraan yrityksesi palvelukseen. Rekrytointipalveluksi se muuttuu, kun ulkoistat koko rekrytointiprosessin tai sen osan rekrytoinnin ammattilaisten suoritettavaksi. 

Rekrytoinnilla on merkittävä vaikutus yrityksesi yritys- ja työnantajamielikuvaan, sitä kautta osaajien saatavuuteen ja edelleen yrityksesi menestykseen. Ei ole yhdentekevää, miten tai kenen kanssa yhteistyössä rekrytointia teet. Kilpailu osaajista on kovaa liki kaikilla toimialoilla ja tehtävätasoilla. Muuttuneessa maailmassa rekrytointiviestintä on muuttunut kohdennetuksi, monikanavaiseksi viestinnäksi. Osaamisen ja kyvykkyyksien tunnistamisesta on tullut entistä haastavampaa ja hyvästä hakijakokemuksesta perusedellytys. Kehityksessä mukana pysyminen edellyttää myös jatkuvaa ajan hermolla oloa.

Jos tunnet, että et ole näissä vahvimmillasi tai sinulla ei ole riittävästi aikaa rekrytointiprosessin huolelliselle läpiviemiselle, on kenties syytä harkita yrityksellesi sopivan rekrytoinnin ammattilaisen hyödyntämistä.

 

Alen rekrytointikumppaninasi


Me Alenilla olemme tarjonneet rekrytointipalveluita jo yli 25 vuoden ajan. Avainkonsulteillamme on parinkymmenen vuoden kokemus rekrytoinneista useille eri toimialoille ja tehtävätasoille – tekijöistä ja asiantuntijoista aina ylimpään johtoon asti. Meillä on kokemusta ja osaamista tukea yritystäsi rekrytoinnin haasteissa. Seuraamme aktiivisesti rekrytoinnin kehitystä ja tuomme uudet käytännöt ketterästi osaksi palveluitamme.

Tavoitteemme on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä. Haluamme ymmärtää syvällisesti yrityksesi liiketoimintaa ja rekrytointitarpeitanne, sekä tutustua teihin myös ihmisinä. Huolellisen perehtymisen ja ymmärryksen kautta rakennamme houkuttavan, monikanavaisen ja yrityksesi näköisen rekrytointikampanjan. Tarjoamme myös sosiaalisen median osaamisemme ja verkostomme käyttöösi. Rekrytointiprosessin aikana olemme aktiivisia hakijoiden suuntaan ja luomme näin positiivisia hakijakokemuksia. Konsultoimme ja autamme sinua kaikissa rekrytoinnin vaiheissa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hoidamme rekrytointiprosessit avoimesti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden seurata hakemuksia ja hakijoiden etenemistä prosessin aikana. Seuraamme rekrytointivalinnan onnistumista myös rekrytointipäätöksen jälkeen.

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja rekrytointipalveluistamme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Service isn't everything, it's the only thing

Jaa sivu somessa