Soveltuvuusarviointipalvelut

Soveltuvuusarviointipalvelut

Soveltuvuusarviointi antaa tulevalle työnantajalle tarkempaa tietoa hakijasta ja tuo lisätietoa hyvän ja objektiivisen rekrytointipäätöksen tueksi. Soveltuvuusarvioinnilla saadaan kattavampaa tietoa hakijan työkäyttäytymisestä, johtamis- ja työskentelytyylistä, motivaatiotekijöistä ja kykyrakenteesta kuin haastattelun avulla. Psykologinen soveltuvuusarviointi ei ole yksittäinen soveltuvuustesti, vaan se perustuu monimenetelmälliseen arviointiin, joka ennustaa tutkitusti tarkemmin tulevaa työkäyttäytymistä.

Soveltuvuusarviointimenetelmien ja -palveluiden tarjonta on nykyisin varsin kirjavaa. Tarjolla on koko kirjo yksittäisistä verkkopohjaisista testeistä erityisesti henkilöarviointeihin sertifioitujen psykologien suorittamiin kokonaisvaltaisempiin arviointeihin. Soveltuvuusarvioinnin käyttöä harkitsevan onkin syytä tarkastella, millaista arviointipalvelua on hankkimassa ja millaisella luotettavuudella arvioinnin tuloksiin voi suhtautua. Sertifioitu psykologi osaa valita tarpeisiin soveltuvimmat menetelmät ja tulkita arvioista saatuja tuloksia eri tasolla, kuin verkkotestejä teettävä maallikko. 

Soveltuvuusarvioinnit ovat merkittävä vaikuttava tekijä myös hakijakokemukseen. Moderni ja asianmukaisesti toteutettu soveltuvuusarviointi on hakijalle miellyttävä ja itsestä lisätietoa antava kokemus, joka sopivasti verkko- ja läsnäoloarviointeja yhdistäen saadaan toteutettua ketterästi ja luottamuksellisesti.

 

Soveltuvuusarviointipalvelut Alenilla

 

Me Alenilla tarjoamme soveltuvuusarviointeja yhdessä osaavien kumppaniemme kanssa. Olemme analysoineet ja valinneet yhteistyökumppanimme tarkkaan, jotta voimme yhdessä tarjota yrityksellesi luotettavat, ketterästi toteutetut sekä asiakas- ja hakijakokemuksia tuottavat soveltuvuusarviointipalvelut. Yhteistyökumppaneinamme toimivat kokeneet ja henkilöarviointeihin sertifioidut psykologit Dexteriltä ja Psyconilta. 

Yhdessä haluamme ymmärtää syvällisesti yrityksesi liiketoimintaa ja rekrytointitarpeita, sekä tutustua teihin myös ihmisinä. Huolellisen perehtymisen ja ymmärryksen kautta rakennamme kutakin tarvetta varten tuloksekkaan soveltuvuusarviointikokonaisuuden ja olemme tukenasi valinta- ja päätöksentekoprosesseissa.

Arvioitaville hakijoille mahdollistamme joustavan ja miellyttävän arviointitoteutuksen. Osa testeistä on mahdollista tehdä verkkopohjaisesti vaikkapa kotoa käsin ja näin arviointitilanteeseen kuluva aika on lyhyempi - useimmiten noin 3-4 tuntia. Hakija tekee aina toimeksiantoon räätälöidyn arviointikokonaisuuden, eikä häntä näin ollen rasiteta niin sanotulla ylitestauksella. 

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja soveltuvuusarviointipalveluistamme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Service isn’t everything, it’s the only thing

Jaa sivu somessa