Suorahakupalvelut

Suorahakupalvelut

Suorahaku on tehokas palvelu silloin, kun osaajaa ei löydy julkisen haun keinoin, avoimesta tehtävästä ei haluta kertoa julkisesti tai julkisen haun ohella halutaan kartoittaa laajemmin potentiaaliset osaajat. 

Nykyisin digitaalisuus ja sosiaalinen media ovat tuoneet osaajien massat liki kaikkien tavoitettavaksi; samassa yhteydessä on laventunut myös suorahaun käsite. Suppeimmillaan suorahaku voi olla osaajakartoitus LinkedInin avulla ja laveimmillaan kokonaisvaltainen toimiala-, kilpailija- ja osaajakartoitus. 

Suorahakupalvelun käyttöä harkitsevan on hyvä olla tarkkana kumppanin valinnassa ja myös siitä millaista palvelukokonaisuutta on ostamassa. Kumppanillasi tulisi olla riittävät valmiudet ymmärtää yrityksesi toimialaa ja tavoiteltua osaajaprofiilia, kyky hyödyntää monipuolisia tietolähteitä ja löytää potentiaalisia osaajia, taito lähestyä osaajia luottamuksellisesti ja houkuttavasti, tunnistaa osaaminen sekä johtaa suorahakuprosessia ammattitaitoisesti.  

Yksi tärkeimmistä arviointikohteista tulisi olla myös harkitsemasi suorahakuyrityksen off limit -tilanteen arviointi. Off limit -yritys on asiakas-, kumppani- tai muu sellainen yritys, johon suorahakua ei voida kohdistaa. Suurilla suorahakua muiden palveluiden ohella tarjoavilla henkilöstöpalveluyrityksillä tämä voi olla merkittäväkin ongelma. Myös asiakkaalla on tyypillisesti off limit -rajoitteita. Osaamaton kumppani voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia yrityksesi asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin. 

 

Alen suorahakukumppanina


Alen on tarjonnut suorahakupalveluita jo yli 25 vuoden ajan. Avainkonsulteillamme on parinkymmenen vuoden kokemus suorahausta useille eri toimialoille ja tehtävätasoille, asiantuntijoista aina ylimpään johtoon asti. Tarjoamme suorahakupalveluita sekä kevyemmillä että perinteisillä kokonaisvaltaisilla palvelumalleilla. Myös hybridimalli, jossa yhdistetään suorahakuun rekrytointiviestintä, on mahdollista.

Monipuolisen kokemuksemme kautta meillä on kyky ymmärtää syvällisesti yrityksesi liiketoimintaa ja rekrytointitarpeitanne, sekä halu tutustua teihin myös ihmisinä. Seuraamme aktiivisesti suorahaun kehitystä ja tuomme uudet käytännöt ketterästi osaksi palveluitamme. Meillä on kyky, osaaminen ja halu täyttää vaativammatkin suorahaulle asetetut vaatimukset. Käytämme edistyneitä tiedonhaun keinoja ja tarvittaessa haastavimpiin ylemmän tason suorahakutoimeksiantoihin hyödynnämme kumppaniverkostomme research-palveluita. Verkostoidumme aktiivisesti niin perinteisin kuin sosiaalisen median keinoin. Tarjoamme yrityksemme ja henkilökohtaiset verkostomme käyttöösi osana suorahakupalveluitamme.

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja suorahakupalveluistamme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Service isn’t everything, it’s the only thing

Jaa sivu somessa