Palvelumme yrityksille

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi on julkisen rekrytointiviestinnän keinoin tapahtuvaa osaajien etsintää, löytämistä ja palkkaamista suoraan yrityksesi palvelukseen. Rekrytointipalveluksi se muuttuu, kun ulkoistat koko rekrytointiprosessin tai sen osan rekrytoinnin ammattilaisten suoritettavaksi.

Lue lisää Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Suorahakupalvelut

Suorahaku on tehokas palvelu silloin, kun osaajaa ei löydy julkisen haun keinoin, avoimesta tehtävästä ei haluta kertoa julkisesti tai julkisen haun ohella halutaan kartoittaa laajemmin potentiaaliset osaajat. Suppeimmillaan suorahaku voi olla osaajakartoitus LinkedInin avulla ja laveimmillaan kokonaisvaltainen toimiala-, kilpailija- ja osaajakartoitus.

Lue lisää Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Henkilöstövuokrauspalvelut

Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta sekä yritykselle että työntekijälle. Yritykselle se on erinomainen, lähes riskitön ratkaisu ja soveltuu esimerkiksi ruuhkahuippuihin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin. Joustava ratkaisu se on myös silloin, kun liiketoiminnan kasvun jatkuminen on vaikeasti ennustettavaa. Henkilöstövuokrausta on mahdollista käyttää sekä lyhytaikaisiin että pidempiaikaisiin tarpeisiin.

Lue lisää Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

 

Soveltuvuusarviointipalvelut

Soveltuvuusarviointi antaa tulevalle työnantajalle tarkempaa tietoa hakijasta ja tuo lisätietoa hyvän ja objektiivisen rekrytointipäätöksen tueksi. Soveltuvuusarvioinnilla saadaan kattavampaa tietoa hakijan työkäyttäytymisestä, johtamis- ja työskentelytyylistä, motivaatiotekijöistä ja kykyrakenteesta kuin haastattelun avulla.

Lue lisää Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Jaa sivu somessa