Alen Consulting Oy

Onnistuneita henkilöstövalintoja jo vuodesta 1993

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Perheyrityksen omistajana ja toimitusjohtajana toimii Nina Koskinen. Toimistomme sijaitsee Tampereen ytimessä, Tammerkosken kupeessa.

Meidät tunnetaan pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina jo lähes 30 vuoden ajalta. Yrityksemme kasvun ja kehityksen myötä palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.

 

Service isn't everything, it’s the only thing

  Arvomme

 

Rehellisyys

Edellytämme rehellisyyttä itseltämme, mutta myös asiakkailtamme ja työntekijöiltämme.

Luotettavuus

Olemme luotettava yhteistyökumppani ja työnantaja. Noudatamme kaikissa asioissa vaitiolovelvollisuuttamme ja toimimme noudattaen toimintaamme liittyviä lakeja ja säädöksiä.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meillä keskiössä. Palvelemme asiakkaitamme aina yksilöllisesti, heidän tarpeidensa mukaisesti.

Sitoutuneisuus

Sitoudumme työhömme ja tehtäviimme 100 prosenttisesti.

  Referenssit

 

 

”Olemme tehneet pitkään menestyksekästä yhteistyötä Alen Consultingin kanssa. Yhteistyömme ytimessä on alusta asti ollut heidän aito sekä välitön tapa kuunnella ja tukea meidän tarpeitamme alati muuttuvassa ympäristössä.

Alen Consultingin toiminnasta välittyy, että he oikeasti välittävät meistä ja haluavat edesauttaa meitä onnistumaan. Lämpimästi suosittelen heidän aitoa ja asiantuntevaa palveluaan oli sitten rekrytointitarpeenne millainen vain.”
 

Johanna Sipiläinen
rekrytointipäällikkö
Soldem

 

 

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Alen Consultingin joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun rekrytointi- ja henkilöstöasioissa."
 

Jouni Ahlstedt
toimitusjohtaja
Metlab Oy

 

 

"Olemme tehneet Alen Consultingin kanssa yhteistyötä useamman rekrytoinnin parissa ja kaikki on toiminut mainiosti. Asiat ovat sujuneet luotettavasti ja mutkattomasti. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja he ovat pitäneet asiakkuudesta hyvää huolta.

Erityiskiitos aina erittäin nopeasta palvelusta ja joustavuudesta muuttuvissa tilanteissa. Mielellämme suosittelemme heitä yhteistyökumppaniksi rekrytointeihin!"

 

Sari Nuora
HR-koordinaattori
Prima Pet Premium Oy

 

                  

Jaa sivu somessa